Furesø Dagpleje
Furesø dagpleje
Paltholmterrasserne 9A
3520 Farum
prb@furesoe.dk
72165413

Kalender

Velkommen til Furesø Dagplejen. Her er vores tilsynsrapport.

Hos os bliver børnene passet i små og overskuelige miljøer i hjemlige omgivelser. Vi læggger stor vægt på omsorg og tid til det enkelte barn.
Vores åbningstid: man-tors kl. 7.15-17 og fre kl. 7.15-16.15

Legestuer/Gæstehuse


LEGESTUER

Dagplejens to legestuer: Søndersø Børnehus i Værløse og Brudedalen i Farum.

Der er ialt 4 legestuegrupper. 3 der er tilknyttet Brudedalen og 1 der er tiknyttet Søndersø Børnehus. Legestuegrupperne har hver deres faste legestuedag. Dagplejerne er alle en del af en legestuegruppe på 3 ell. 4 dagplejere. 

Vores legestuer er heldagslegestuer, hvor børnene afleveres og hentes af forældrene i henholdsvis Søndersø og Brudedalen. Legestuerne er centrum for dagplejernes samarbejde og sparring med kolleger. Her planlægges aktiviteterne og børnene har mulighed for at være en del af en større børnegruppe og knytte nye venskaber. Ligeledes er det i legestuen, at forældre har mulighed for at hilse på og tale med de andre dagplejere og forældre i legestuegruppen.

 

GÆSTEHUSE

Hvis dagplejeren er syg, vil forældrene modtage et telefonopkald fra dagplejelederen eller dagplejekonsulenten mellem kl. 6.30 – 7.00. Bor I i Værløse vil I blive tilbudt gæstepasning i Søndersø Børnehus. Bor I i Farum, vil I blive tilbudt en plads i gæstehuset i Brudedalen.
Desuden tilbydes der gæstepasning i gæstehusene, hvis dagplejeren har fri, ferie, er på kursus eller lign. Ved spidsbelastninger i gæstehusene vil der blive tilbudt pasning hos en anden dagplejer, oftest fra egen legestuegruppe.

Gæstehuset i Farum:
Der er ansat tre gæstedagplejere i Gæstehuset.
De ansatte tager udgangspunkt i det enkelte barns alder og behov på samme måde som hjemme hos dagplejeren. Højtider fejres sammen med børnenes legestuegruppe. Der vil være ture ud af huset, kreative aktiviteter og fri leg ude og inde.

• Børnene skal møde senest kl. 9.00. Ring hvis barnet ikke kommer eller møder senere end kl. 9.00
• Telefon 72 16 43 09
• Husk skiftetøj til al slags vejr, sovetøj og evt. sut/klud/bamse
• Husk navn i tøj, overtøj, sko, tasker mm.

Adresse: Brudedalen 56-58, 3520 Farum


Gæstevikar i Værløse:
I Værløse er der gæstepasning i Søndersø Børnehus. Her har dagplejen en fast stue, som bruges både til gæstepleje og legestue.

• Børnene skal møde senest kl. 9.00. Ring hvis barnet ikke kommer eller møder senere end kl. 9.00
• Telefon 72 16 43 05
• Husk skiftetøj til al slags vejr, sovetøj og evt. sut/klud/bamse
• Husk navn i tøj, overtøj, sko, tasker mm.

Adresse: Solbjerghaven 4, 3500 Værløse